Vi møter Stiinta Bacau – ØIF Arendal

Vi møter Stiinta Bacau

Stiinta Municipal Dedeman Bacua fra Romania kom opp av hatten da kvartfinalen i Challenge cup ble trukket tirsdag formiddag! Laget slo ut HC Rudar fra Montenegro i sin åttendelsfinale med 31-22 seier borte og 40-15(!) på hjemmebane. ØIF guttene spiller første kamp i Romania, med returkamp i Nedeneshallen en uke senere.

Kaptein André Jørgensen hadde følgende å si om trekningen:
– Jeg er mellomfornøyd med trekningen, det var ikke det værste vi kunne få. Vi gleder oss til å møte et rumensk lag som har spilt mye europacup tidligere. Det blir en tøff nøtt, og vi skal spille vår første E-cup kamp på bortebane. Vi håper å kunne være i posisjon til å gå videre når vi møter Bacau hjemme i Nedeneshallen.

Link til Bacaus hjemmeside: http://www.bacaulsportiv.ro/