Viktig seier mot Oppsal! – ØIF Arendal

Viktig seier mot Oppsal!

Det endte med en 23-20 seier til ØIF guttene i dagens hjemmekamp mot Oppsal, ved pause var stillingen 10-5. Det åpnet ikke forykende i Nedeneshallen, etter vel 14 minutter spilt var stillingen 1-1(!) og både Svenn Erik Medhus og Oppsals sisteskanse Svetislav Verkic vartet opp med den ene redningen etter den andre. Utover omgangen fortsatte ØIF å spikre igjen bakover, og fremover begynte Knut Martin Johnsen å finne nettmaskene, dette gjorde at ØIF kunne gå til pause med 10-5.

Andre omgang startet som slutten av første omgang, ØIF dro ifra og etter vel 40 minutter spilt, var laget oppe i en 8 måls ledelse, 17-9. Etter dette slapp guttene seg ned, og lot Oppsal komme tilbake i kampen. Nærmere en 2 mål bak(20-18) kom aldri riktignok ikke Oppsal, og guttene kontrollerte inn 23-20! To viktige poeng, og nok et skritt nærmere topplagene i Postenligaen…

Dette var 3 gang på 4 kamper at ØIF har gått til pause med mindre en 6(!) innslupne. Derfor var det vel fortjent at Svenn Erik Medhus ble kåret til banens beste av supporterklubben Svermen!

611 tilskuere i hallen bidro til god stemning, og at vi fikk inn over 100 000 i kronerullingaksjonen! Takk til alle som har bidratt!

Kampfakta:
ØIF Arendal – Oppsal
Tilskuere: 611
ØIF Arendals lag med scoringer i parantes: Svenn Erik Medhus, Adin Sehovic, André Jørgensen Hofstøl (5), Knut Martin Johnsen (6), Simen Aanjesen, Anders Vellene, Eirik Heia Pedersen (1), David Rui, Knut Inge Jørgensen (2), Sondre Paulsen (6), Tor Ivar Harnes, Ole Hannestad, Håvard Augensen (1), Terje Østerhus (2)

Toppscorer Oppsal: Steven Larsson (9)

Dommere: Per Olav Peersen og Tor Brede Launes

Banens beste: Svenn Erik Medhus
Oppsals beste: Svetislav Verkic

Les mer om kampen her:
Agderposten
Fevennen
NRK Sørlandet
Oppsals hjemmeside