FIREPOENGER ONSDAG – ØIF Arendal

FIREPOENGER ONSDAG

ØIF Arendals trener Leif Gautestad ser fremover mot en av årets viktigste hjemmekamper mot Drammen onsdag 29. september kl 19:00. Kampen spilles i Nedeneshallen, og det blir også denne gangen knyttet spenning til om vi klarer å komme over 1000 betalende tilskuere.

På tekstmelding skriver Gautestad at han er imponert over en flott opphenting mot Viking Stavanger søndag i Stavanger. ØIF Arendal lå under 16-10 til pause. Sluttresultatet ble 30-30 som gir 5 poeng og foreløpig tredjeplass i Postenligaen, ett poeng bak Elverum og Drammen. Elverum møter Fyllingen borte onsdag, og der kan alt skje, så midtukes kan det ha skjedd endringer i toppen.

Det er fremdeles usikkert om Terje Østerhus må stå over kampen onsdag etter at Jo Svendsen fikk litt røff behandling i Stavanger Idrettshall. 

Oppfordringen er klar, møt opp i Nedeneshallen onsdag 29. september i god tid før kampen starter kl 19:00. Det blir litt av en kamp, og etter en bra laginnsats søndag i andre omgang, forventer Gautestad støtte fra publikum slik at Drammenserne kan slås i både første og andre omgang.