Stordoppsummering – ØIF Arendal

Stordoppsummering

36-17 seier over Stord på hjemmebane. Hadde du håpet på at vi skulle gjøre det så bra?

-Nei, dette var innertier, vi leverer en fantastisk kamp. Stord kom aldri nær oss, og vi ledet 4-0, 9-3, 15-6, 29-15 og seieren i boks med hele 36-17. Normalt når man leder så kraftig til pause, slapper man av, og slipper inn unødvendige scoringer. I dag var vi gode gjennom hele kampen.

Er det noen ØIF Arendalspillere du vil trekke frem?

-Jeg vil gjerne trekke frem de 965 tilskuerne som betalte seg inn først og fremst. Ellers leverer Sondre Paulsen, Andre M Jørgensen og Svenn Erik Medhus spill på internasjonalt nivå. Artisteri og god håndball som vi alle elsker å se. Dette var bare helt fantastisk.

Hva synes du nå? Er du i rute?

-Jeg er meget godt fornøyd over fremgangen, og det blir utrolig gøy å lede guttene denne sesongen.

Og søndag møter ØIF Arendal Viking Stavanger i oljebyen med Stian Kleggetveit fra Rannekleiv på benken som en av flere i trenerapparatet. Vi regner med at mange fra Arendal tar turen!