Se vårt Gutter 16-lag – ØIF Arendal

Se vårt Gutter 16-lag

Søndag 12. September skal ØIF G16 ut i kamper mot Sandefjord og Kolbotn. Vinneren på søndag går videre til Bringserien, som spilles over 4 runder (helger med tre kamper) + sluttspillhelg med puljevinnerne, 9. – 10. april 2011. 2. plassen i gruppa åpner for en ny kvalikrunde.

 

G16 Bringserien kval pulje 6

12.09.2010

1200

Sandefjord – ØIF Arendal

12.09.2010

1430

ØIF Arendal – Kolbotn

12.09.2010

1700

Kolbotn – Sandefjord

 

Sandefjord kjenner lite til ØIF Arendal og det kan være en fordel for guttene våre. Sandefjord er en klubb med store tradisjoner og de har alltid gode spillere. Vi har møtt flere i aldersbestemte grupper på Nidelv Cup, vi har blitt imponert av flere årskull. Kolbotn har tapt for Sandefjord i tidligere kamper, men Kolbotn har gjort det bra i større turneringer det siste året. Våre gutter har trent bedre enn noen gang og kampene vil gi oss en pekepinn på hvor langt treningsarbeidet er kommet.

 

Selv med spillere på skadelisten er det en bred stall i ØIG G16, så vi har bredde til å stå begge kampene til seier!

Vi gleder oss og ønsker Guttene, Asle og Preben om å holde hodet kaldt og komme hjem med SEIER!!