Sosial helg for 1997erne – ØIF Arendal

Sosial helg for 1997erne

ØIF gutter 97 og ØIF jenter 97 inviterte til håndball gøy i Nedeneshallen!  

Lørdag ettermiddag starte lagene: Team Sør, XXS/XXsmall, Dream Team, De Beste, The Nipads, The Cornsiders håndball bataljen ”Big Time” i Nedeneshallen. Jenter 97, gutter 97 fra Hisøy, Jenter 97 fra Trauma og gutter 97 fra Grane var invitert.

Vi delte i 6 lag som spilte innledende runder og deretter A sluttspill og B sluttspill. Vi hadde skikkelig loddtrekning om lagene der det var både gutter og jenter fra forskjellige klubber på samme lag. Etter at alle kamper var spilt (minst 5 kamper hver), gikk XXS/XXsmall gikk av med seieren i ”Big Time”.

Kl 20 fikk deltagerne pizza og brus i Miljørommet. Deretter var det disko i Grotta til kl 2400.

Stor takk til kioskansvarlige Merethe og Lise. Og kjempe takk til Alte, Fillip, Roger, Fruen til OR og alle spilleren som gjorde lørdagskveld så GØY!

Hilsen Odd Reidar og Kristin