Istanbultur avlyst – ØIF Arendal

Istanbultur avlyst

Bahcesehir Koleji har tilbudt ØIF Arendal å spille begge kampene i Nedeneshallen. Etter nøye vurdering har styret i ØIF Arendal gått inn for å akseptere dette tilbudet, forutsatt at vi blir enige om de økonomiske betingelsene rundt dette

Naturligvis skulle vi gjerne hatt med oss erfaringen fra en bortekamp i Tyrkia men håper og tror at vi vil få muligheter i senere runder. Det veier tungt at vi ved å få to kamper hjemme i denne runden får gitt vårt trofaste publikum to europeiske kamper i Nedeneshallen. Samtidig vil det naturligvis øke våre sjanser til å gå videre og det økonomiske aspektet er også viktig for styret.

Vi håper og tror at gutta kan levere i denne runden og at vi får anledning til å oppleve en Challenge Cup bortekamp i en senere runde i cupen.