Brede erstattes av Svenn – ØIF Arendal

Brede erstattes av Svenn

Svenn Medhus er klar for ØIF Arendal. Han kommer til å ta mye av spilletiden i buret sammen med resten av gjengen til Adin Sehovic sesongen 2010/2011. Leif Gautestad bruker sterke ord når han omtaler Medhus. Det ble på pressekonferansen tidligere i dag i Nedeneshallen både nevnt at Medhus er av største kaliber, og at det var mange som kjempet om Medhus’ signatur. ØIF Arendal har signert Medhus ut sesongen 2013/2014. 

Vi vet at Svenn kommer til å gjøre mange fantastiske redninger i buret allerede i starten 12. september mot Follo, og med Brede Pedersen friskt i minne, har det vel aldri i Nedeneshallen passet bedre å si at vår nye målvakt må hoppe etter Wirkola.  

Vi ønsker Svenn lykke til hos oss, og vet at vi har noe helt fantastisk på gang for neste sesong.