Dommerinfo fra Kai – ØIF Arendal

Dommerinfo fra Kai

Lørdag den 12. juni dro flere av ØIF Arendal sine dommere til Stavanger på sosial tur med landskamp mellom Norge og Litauen som høydepunkt. Alle klubbens dommere hadde i god tid fått invitasjon til denne helgeturen med landskamp, overnatting på hotell og tur på Peppes pizza. Ikke alle kunne bli med men for de som reiste ble det en flott tur hvor klubben dekket overnatting og mat, mens håndballforbundet region SørVest stilte med kampbilletter.

Det var stor stemning i hallen med over 5.000 tilskuere som gjorde dette til en stor opplevelse.

 

Søndags formiddag hadde vi litt informasjon og diskuterte forskjellige regler og bruken av disse. Til å hjelpe oss hadde vi fått med Frode Ellingsen fra regionen som også informerte om de nye reglene som kommer neste sesong. Han hadde også en god prat om de muligheter som finnes som dommer og støtten som regionen kan stille med.

Sammen med ØIF Arendal kan våre dommere få oppleve veldig mye moro og spennende utfordringer når sesongen starter til høsten.

Som dommerkontakt i klubben er det flott å kunne samle klubbens dommere til en slik sosial begivenhet som også er lærerik. Dette kan vi få til ved flere anledninger da vi er i en klubb som satser på sine dommere.

Kai Christoffersen
Dommerkontakt ØIF Arendal.