Fire av fire tipper seier – ØIF Arendal

Fire av fire tipper seier

Vi satt oss ned i vårsola utenfor Nedeneshallen og tok en prat med tre flotte håndballikoner. Sondre Paulsen, Kaare Rannekleiv jr og Preben Vildalen. Alle gleder seg til sluttspill i Drammenshallen, og alle er enige om en sak. I tillegg har vi hatt kontakt med Tom Bucher Hansen i Agderposten. 

Tom, hva tror du om kampen?

-Jeg tror det blir jevnt, men tipper at ØIF Arendal vinner 28-25. Det er flere som tror på seier.

Og  

Ja, jeg tror på seier og jeg håper det blir seier. Det blir en tøff kamp, men vi har utrolig lyst til å komme oss til sluttspillsfinalen. Ingenting er bedre enn det, sier Sondre. Han forklarer at oppskriften for ham selv er å få en god natts søvn, deretter stå opp tidlig, og så møte opp til spillerbussen kjører fra Nedeneshallen kl 08:00 fredag morgen. Det blir nok noen timer med kortspill, før det smeller i Drammenshallen kl 15:00.

Kaare tror også på seier: -Dersom vi spiller like bra i forsvar som mot Stord på søndag, vinner vi kampen. Jeg tipper på 29-25 til ØIF Arendal over Fyllingen.

Vi spør Preben om hvordan formen er og om han har tro på seier, han blir jo en viktig brikke også i sluttspillet. -Jeg tror den første kampen blir jevn og spennende. Hverken Fyllingen eller oss tør undervurdere motstanderen. Min egen vilje er sterk, men jeg har to tøffe kamper i kroppen, og fysisk er jeg ikke sprek. Jeg kjenner jo endel til Fyllingen, blant annet har jeg spilt mot Jan Stankeviz i Bundesliga og landslag i femten år. Jeg tipper vi vinner med ett mål.

Møt opp i Drammenshallen fredag 30. april kl 15:00 til semifinale i sluttspillet. Heia Øyestad.