Brede best+junior best – ØIF Arendal

Brede best+junior best

Det ble en fantastisk håndballdag i Nedeneshallen, og vi klarte å slå laget som scoret tre mot flere enn oss på Stord onsdag. Det er skjedd mye uventede vendinger i løpet av sesongen, og en av de største overraskelsene er at DHK ikke er klar for sluttspillet selv på hjemmebane. Og Bredes sønn (som trives godt i Nedeneshallen) imponerte i oppvarmingskampen som gikk mellom Strømmen/Glimt og Kragerø (Gutter 2000) som endte 7-3.

Brede Pedersen spilte en av sine aller beste kamper for oss, og vi vant til slutt 26-20. Deler av andre omgang styrte vi spillet og tettet igjen buret i flere perioder. Samspillet mellom forsvaret og Brede var bra, men når keeperen vår også redder straffer og 100%-sjanser, vanker det også heder og ære. Svermens bestemannspremie gikk selvfølgelig til Brede. Vi gratulerer.

Hva har så Drammen å by på? For det første har forbedring av E18 ført til at det ved at byen ligger i underkant av tre timers effektiv kjøring fra Nedeneshallen, så vi forventer at mange tar turen til helgen. Ellers har byen i overkant av 60 000 innbyggere, og byen har et mangfold av nasjonaliteter, noe som byens mange spisesteder bærer preg av. Det er to steder hvor du kan få mat til helgen som utmerker seg. Disse er Dalen kiosk som ligger i Koppervikdalen (og er meget godt skiltet. Den andre aktøren er Snappys kebab, men her er det blitt såpass populært å spise at de har opprettet to filialer: Snappys Bragernes og Snappys grill. Ellers er Drammenshallen historisk grunn, og mange av verdens største band har spilt der, spesielt på 80-tallet.

På overnattingsfronten er Drammen en by som har mange hoteller. Dette hotellet ligger i skrivende stund på 945 kr/dobbeltrom pr natt hvis du booker gjennom Hotels.com

Kollektivmessig går det tog fra Arendal flere ganger om dagen, og togstasjonen i Drammen ligger på samme side av elva som Drammenshallen, og spaserturen tar i underkant av ti minutter.

Er du også interessert i fotball, så spiller Godset mot Enga lørdag kl 17:00. Som om ikke det er nok, så er det rockekonsert fredag kveld med Zeromancer og Spiralen er Drammens største turistattraksjon og er åpen hele døgnet.

Vi ses i Drammen.

Norsk Topphåndballs artikkel om kampen
Og NRK har tatt flotte bilder av Leif Gautestad her
Agderposten skriver dette
Og Fæ-vennen har funnet frem arkivbilde fra Mossehallen her
Her er Håndballforbundets oppsummering av siste ukes kamper
Og Sunnhordaland ber gutta sine ta ferie her