Åtte lag på Danmarkstur – ØIF Arendal

Åtte lag på Danmarkstur

ØIF Håndball Bredde reiste helgen 16-18. april til Aalborg i Danmark med 110 spillere (8 lag) og trenere for å delta i Svane Cup.  Dette har etter hvert blitt en fast tur for klubben, og også i år ble det en stor og fin opplevelse.  Lagene som deltok i årets turnering var: Gutter 97 / Jenter 97 (2 lag) / Gutter 96 / Jenter 96 / Gutter 95 /Jenter 94/95.

I tillegg spilte gamle storheter i apparatet rundt lagene landskamp. Vi nevner gamle helter i fleng: Kaare Rannekleiv jr, Ole Evensen, Asle Gran og Kurt Eckholdt. 

Alle lagene spilte minimum 5 kamper; fordelt på fredag, lørdag og søndag.  Lørdags kveld var det leder/trenerlandskamp mot Danmark etterfulgt av diskotek og aktiviteter for spillerne – alt i Gigantium-hallen(e).

Hjemturen gikk med ferge fra Hirtshals 21:30 søndags kveld med ankomst Nedeneshallen ca. 01.30 natt til mandag. Ut i fra tilbakemeldinger om oppmøte på skolen mandags morgen virker det som deltakerne på årets Svane Cup nok hadde opparbeidet et visst underskudd på søvn; noe som tyder på at turen i seg selv var kjempegøy og opplevelsesrik for de fleste!

Flere bilder ligger her

Var du der selv, og har bilder fra turneringen, send til elgvin@gmail.com