Kaptein Kjetils kamp – ØIF Arendal

Kaptein Kjetils kamp

Vår kjære kaptein Kjetil Øygarden spilte siste A-kamp i serien lørdag. Kjetil var svært aktiv i kampen, og var som vanlig sentral da vi fikk en ny seier.

Kjetil har betydd masse for klubben siden dengang Oddvar Brå brakk staven, og vi må lete på øverste hylle av håndballhelter i klubben vår for å finne noen som har betydd så mye over så lang tid for så mange. Med unntak av proffopphold i Sveits, har Kjetil vært med oss siden han begynte å spille håndball. I tillegg til å være kaptein denne fantastiske og historiske sesongen, har Kjetil i år hatt stort ansvar fremover på banen i år, og også vært spesialspiller når vi har vært i overtall. Og med sin fantastiske rutine, er det nå en stor ressurs som etter sesongen legger opp.

Vi har snakket med flere av av spillerne om Kjetil, og alle nevner at Kjetil er veldig god på å gjøre andre bedre. Så når nå vår kaptein tar sommerferie, skal han vite at alle i apparatet takker for den fantastiske jobben han har gjort for klubben. Fjerdeplass i serien ville vi aldri klart uten deg, Kjetil. Gratulerer, og lykke til videre med din håndballkarriere. Vi er mange som vet at du kan nå så langt du bare vil som trener! PS! Vi gleder oss til å se deg i sluttspillet.