Møt opp i Tønsberghallen – ØIF Arendal

Møt opp i Tønsberghallen

Runar gjør det vrient for oss å heie på ØIF Arendal lørdag, og kampen mot laget som bærer navnet til eksen til Carola er flyttet fra Runarhallen til Tønsberghallen. Den ser slik ut.

Hallen er sånn passe lett å finne, og her er håndballforbundets beskrivelse fra E18.

Fra sør: Kjør E 18 til Åskrysset (Askjem Campingsenter) Følg RV 19 gjennom rundkjøring ved Sem kirke, retning Horten. Deretter som beskrevet over. Fra Tønsberg Jernbanestasjon RV19 mot Horten. Kjør til høyre i rundkjøring etter Tønsberg Gressbane.

Fra nord: Kjør E18 til avkjøring ved GULLI. Derfra kjør RV 308 til rundkjøring ved Sem kirke. Ta til venstre ? RV 19, retning Horten. Til høyre i neste rundkjøring RV19 ? mot Tønsberg. Etter ca 1,5 km ta til venstre i rundkjøring FØR bomringen. Stor parkeringsplass på høyre side.