Slik oppsummeres kampene – ØIF Arendal

Slik oppsummeres kampene

At Leif Gautestad har fått til en effektiv organisasjon i ØIF Arendal Elite er det liten tvil om. Vi fikk være med backstage etter hjemmekampen mot Fyllingen. Og regien på hele arrangementet i Nedeneshallen er blitt meget imponerende. Allerede ti mintuter etter kampslutt, var et av våre juniorlag i gang med trening. Robert Tvede hadde på kort tid pakket sammen mikrofon og miksepult, og siste runde med vafler ble solgt til folk tilskuere på vei hjem.

Og i miljørommet var det klart for Gautestads oppsummering av kampen. De som var tilstede var spillere, trenerapparat, endel av det øvrige apparatet, og et forskerteam fra høyskolen i Agder som skriver oppgave om coaching på høyeste idrettsnivå. Fyllingenseieren ble en lett kamp for Gautestad å oppsummere, i og med at kampen klaffet på alle områder for hjemmelaget. Oppsummering av dagens statistikk med kommentarer gikk unna, og på tyve minutter var møtet over.

Pizzabakeren på Myrene sponset en stabel med pizza til gutta, og med den høye forbrenningen som alle har for tiden, gikk alt ned på høykant med god samvittighet.

Gautestad nevnte også at det er en uke frem til neste kamp, og det blir lett å slå BSK/NIF hvis spillet fungerer like bra som mot Fyllingen. Men å spille borte er alltid vanskelig,