DAVID RUI – ØIF Arendal

DAVID RUI

Debutanten gjorde suksess fra første ballkast.

Vi som støtter opp om vårt kjære ØIF Arendal lurer jo fælt på hva som skal skje den dagen Preben Vidalen og Kjetil Øygarden blir klar for nye oppgaver i klubben vår. 17. mars 2010 debuterte David Rui fra start, og det summet i Nedeneshallen om hvem det var som startet på venstrevingen, klemt opp til våre egne tilskuere på langsiden. Og hvilken debut det ble for attenåringen.

David var med fra start, og hadde tre skudd, og alle gikk inn. Noen angrep gikk ballen noen korte vendinger uten å ble sendt til vingen. Mens de gangene David kom i posisjon, scoret unge Rui. Han satt også et meget elegant mål like før dommeren blåste av til pause, slik at vi hadde hele fire måls ledelse og 15-11. David viste rett og slett at han har baller. Og Rui var med over førti minutter, og imponerte hjemmepublikum og motstanderlag. Og publikum elsket det de så.

Rui uttaler selv til flere medier at han ikke hadde ventet å komme innpå da han for andre gang denne sesongen fikk beskjed om at han var med i troppen. Vi gratulerer David med en fantastisk debut, og vet at dette er en spiller for fremtiden. Og har du ikke lært deg navnet ennå, så kommer det en gang til her: DAVID RUI