Heia heia på tribunen – ØIF Arendal

Heia heia på tribunen

Vi har vært et snilt lag så langt i sesongen, men mot Drammen ble det midtveis i 2. omgang tribuneutsikt for Eirik Heia Pedersen. To utvisninger i første omgang førte til at Heia levde farlig.

Eirik, hva var det som skjedde?

Vi hadde klar oppstilling foran Drammensmålet. To av drammensspillerne sto for nær oss. Jeg presiserte helt rolig overfor den ene dommeren om han skulle håndheve tremetersregelen, siden vi hadde stilt opp. Jeg fikk to fingre til svar, sier unge lovende Heia Pedersen.

Veien var lang å gå over gulvet i Drammenshallen til ØIF Arendals plassering innerst i kroken på den ene langsiden. Der fikk han hilse og heie med noen gamle kjente: Ole Stefan Nedenes, Dan Jørgensen og Elin Homdrom. 

Fordelen er at Eirik Heia Pedersen ikke har en lang kamp i kroppen foran møtet mot Fyllingen, og vi håper Eirik klarer å bidra til å sikre to poeng i Nedeneshallen onsdag kl 18:00.