Nok en seier – ØIF Arendal

Nok en seier

ØIF Arendal har tatt en ny seier i Postenligaen 2009/2010. 30-27 i Nedeneshallen gir oss god valuta, og vi har nå hele 19 poeng. Kampen ble spennende. Selv om det lå i luften gjennom hele kampen at det skulle bli hjemmeseier, var det vanskelig å dra fra Haugalendingene. Preben Vildalen var ikke fornøyd med midtforsvaret fra start til slutt. Adin Sehovic spilte meget bra siste 20 minuttene i kampen, og også Brede Pedersen hadde mange gode redninger i dag. Eirik Heia Pedersen ble vår toppscorer foran i overkant av 600 tilskuere.

Nå venter en spennende kamp i Drammen søndag 14. mars kl 16:00. Vi ligger stabilt på sjette plass i Postenligaen, og dersom den gode trenden i 2010 fortsetter, så kan vi gå langt opp på tabellen. Neste hjemmekamp er onsdag 17. mars i Nedeneshallen mot regjerende mestere Fyllingen. Da lover vi publikum nok en flott kamp.

Les mer om kampen hos Agderposten