Facebook og Drammen – ØIF Arendal

Facebook og Drammen

Vi merker en stor interesse for bortekampen søndag 14. mars i Drammen. Vi har opprettet eget event på Facebook. Meld deg på og spre ordet.

Terje Østerhus gamle klubb tar neppe lett på kampen i Drammen hvor vi møter et serieledende DHK. Samtidig så vet vi at Drammenshallen er nærmest prikk lik Mossehallen hvor vi dominerte voldsomt på tribunen da ØIF Arendal ble klar for Postenligaen i fjorårssesongen. I og med at Drammenshallen skal brukes til sluttspill senere i år, kan dette være en fin måte å lære veien fra Nedeneshallen de drøye tyve milene til Drammenshallen. I tillegg lover vi en fantastisk håndballkamp hvor vi gir alt for den rød-sorte drakta.

Her kan du se hvor lik Drammenshallen og Mossehallen er. Og sist gang vi spilte i sistnevnte gikk det slik: