MØKKAKAMP I LANGHUSHALLEN – ØIF Arendal

MØKKAKAMP I LANGHUSHALLEN

Med litt spenning i 1. omgang, ble det et soleklart tap etter en elendig andreomgang for ØIF Arendal i Langhushallen onsdag 17. februar.

Kanpen gikk foran over 700 tilskuere, og selv om begge lag spilte tidvis dårlig håndball, ledet Follo fra start til slutt. Den store forskjellen var at keeperspillet til ØIF Arendal fungerte dårlig sammen med forsvaret, og i den andre enden tettet Follos Phillip Åkesson igjen buret. Det var tidvis noe spill som klaffet for ØIF Arendal, men stort sett ble overganger og oppspillinger stoppet av et effektivt forsvar ledet an av Henrik Sverdrup Flack på Follo. Det var i dag for første gang denne sesongen vanskelig å fremheve en av våre spillere som banens beste, for alle leverte under middels.

Hverken Andre Jørgensen (fire mål), Sondra Paulsen (fire mål) eller Eirik Heia Pedersen klarte å gjøre denne kampen bra til tross for store forventninger til alle. Heia Pedersen spilte en fantastisk andreomgang i Nadderudhallen, og Andre Jørgensen var ventet å være en større brikke enn han ble. Sondre Paulsen har vært stabil siste kampene, men han ble effektivt stoppet i angrep, og leverte bare  bra i forsvar. Waino Aanonsen på benken klarte heller ikke å føre til en ny borteseier, til tross for at publikum håpte på at han skulle få mye spilletid.

Vi tenker videre, og gleder oss til årets første hjemmekamp mot Bodø førstkommende søndag 21. febaruar kl 15:00. Og selv om vi gjerne skulle hatt 15 poeng etter kampen i dag, så får vi det til søndag. Heia Øyestad