Orry på Kragerølån – ØIF Arendal

Orry på Kragerølån

Orry Henriksen er med i A-stallen til ØIF Arendal, men er for tiden lånt ut til Muffetangen United, også kalt Kragerø. Klubben som har banket oss i cupen i en årrekke med sine lite maskuline H2o-treningsdresser, har endelig blitt satt på plass, og har måttet søke hjelp i Nedeneshallen. Byen med lange håndballtradisjoner som ligger omtrent syv mil øst for Nedeneshallen, har alltid hatt et bra håndballmiljø. I flere tiår har Kragerø vært en storebror for Øyestad, men denne sesongen er det hele snudd. Som en del av en god tone de to klubbene i mellom, er vår gode keeper Orry Henriksen lånt ut til klubben ut resten av sesongen. Vi har stilt Orry syv kjappe.

 Når startet du å spille håndball

Jeg var med Frank Egeland i Nedeneshallen fra jeg var fem år. Men jeg begynte ikke på noe lag før jeg var fyllt seks. Det har vært keeperplass på meg fra dag en.

Hvordan er livet i Kragerø?

Livet i kragerø er helt greit det, men jeg er der ikke mer enn to ganger i uka. Og da er jeg kun i hallen.

Har du fått mye spilletid i Kragerø så langt? 

Jeg har fått bra med spilletid til nå og føler at det hjelper på selvtilitten.

Når kommer du hjem igjen?

 Vi får se, leietiden med Kragerø går ut nå etter sesongen så da er jeg åpen for retur med bedre selvtilitt og bredere erfaring.

Kan du veien mellom Nedeneshallen og Kragerø i hodet nå?

Ikke bare veien, men fotoboksene og politiets kontrollsteder.

Hvor tror du ØIF Arendal ender på tabellen i år?

Vanskelig å si, denne sesongen er det jo så tett, så tett. Men det vil ikke forundre meg hvis det blir sluttspillplass.

Du er jo sønn av dommerlegenden Nils Arild Henriksen. Hva har han lært deg om håndball?

Legende? Ikke la pappa se det, hehe. Da blir han kjepphøy. Men han har alltid vært der og det han har lært meg er vel mest de tinga som ligger i hodet med og nullstille, fokus og han vært bra å motivere meg mentalt. Der er han god å ha, men på selve banen skryter han fortsatt av en stjerneredning han hadde under Svanecup i 2000 under laglederkampen, så vet ikke helt om jeg har så mye sportslig å arve etter ham.