ØIF – Drammen – ØIF Arendal

ØIF – Drammen

Onsdag 25. november kommer Drammen på besøk i Nedeneshallen og et meget motivert ØIF Arendals lag er klare til å vise seg frem for hjemmepublikum.

Kampstart er klokken 18.00 og det bør bli fullt i Nedeneshallen og en fantastisk kamp. Drammen stiller med sine landslagsspillere Espen Lie Hansen og Christian Spanne. Glenn Solberg er også på plass på Drammen for å hjelpe laget som sliter med noen skader på spillere. Drammen vil fortsatt være et sterkt lag å møte.

ØIF Arendal fikk en kjempegod kamp mot Haugaland og tar med seg det gode spillet til Nedeneshallen og vil gi alt for å sikre hjemmeseier mot Drammen.

Vi ønsker serieleder Drammen velkommen til Nedeneshallen. Etter en stor opptur med seier over Haugaland i Haugesund ser vi i ØIF Arendal virkelig frem til denne kampen. Drammen har sentrale spillere i danske Jonas Dengbol i mål, kantspillerene Christian Spanne og Jan Rickard Lislerud Hansen samt linjespiller Joackim Hykkerud. Norges beste spiller det siste ti året Glenn Solberg har også gjort comeback og blir en fornøyelse å oppleve på parketten. Drammen med Marinko Kurtovic som trener spiller en hurtig og artig håndball, hvor godt forsvar og knivskarpe kontringer er varemerket. Vi i ØIF må demme opp for dette om vi skal ha forhåpninger om å kaste grus inn i Drammen maskineriet. Våre unge gutter har vist flott fremgang så langt i sesongen og vi håper at de sammen med våre veteraner i dag skal gi Drammen og Glenn Solberg kamp til siste sekund. Vi trenger din hjelp fra tribunen for å klare dette!

Sportslig hilsen

Leif Gautestad