Svermen – ØIF Arendal

Svermen

Svermen er ØIF Arendals supportere. Bli kjent med våre supportere her!

Svermen ble grunnlagt i mai 2008 da klubben tok sats mot eliteseriespill. Styre i Svermen består av Jørn Holmestrand som er leder, Kari Sunde, nestleder, Anitha Tvede, Hege Backstrøm Sandblost og Bente Christensen.

Svermen har opparbeidet seg til å bli Norges største supporterklubb på håndballsiden og i år har vi planer om å ta steget til å også bli den beste! Hvilket betyr at vi må lage MYE mer liv og leven på tribunen. Både vår nye trener Marinko og guttene har ytret ønske om «Balkan-tilstander» på tribunen, så vi må nok legge vekk litt av vår «snillisme» og bli tøffere på tribunen!

Vårt hovedmål med Svermen er å gi den beste hjeop og støtte til gutta på hjemmebane OG bortebane og vi VET at i tette kamper kan vi være forskjellen på poeng eller eiJ Gjennom sesongen setter vi opp supporterbusser og har etter hvert blitt en god og trofast gjeng som reiser rundt, men vi vil gjerne bli flere! I Svermenbussen er fellesskap, samhold, humor og begeistring for ØIF Arendal stikkord og ALLE er velkomneJ

Fordelene ved å bli medlem i Svermen er mange. Våre samarbeidspartnere er Sportsbar 1, Pzzabaker`n, Cafe Bove og Brekke Sport, ta kontakt for å få høre mer om våre fordeler hos disse. Som medlem får du ogs sitte på den beste tribunen i Sparebanken Sør Amfi, B2, som i sin helhet er reservert for våre medlemmer. Husk å være ute i god tid, 30 minutter før kampstart åpner vi tribunen for andre.

Medlemsskap pr sesong koster:

–          250,- Voksen

–          150,- Student/honnør over 60 år

–          500,- Familie

–          Barn under 12 år gratis

Alle som fornyer eller nytegner medlemsskap i år får en rød T-skjorte og en ØIF Arendal pin!

Vi ønsker gamle og nye medlemmer velkommen til ny sesong! Vi har mange magiske øyeblikk  å se frem til og vi GLEDER OSS!

Ved spørsmål ta kontakt på mail: svermen@oifarendal.no

Denne mailadressen kan også brukes til innmelding, så vil vi sende ut betalingsopplysninger!