Hurtigruta Carglass – ØIF Arendal

Se alle våre fordeler

BESTILL TIME HER

Hurtigruta Carglass® hjelper deg uavhengig av hvilken glasskade du har fått.

Vi reparerer steinsprutskader og skifter bilglass uansett merke, modell eller biltype og ønsker å tilby tjenester som gjør hverdagen din mer effektiv, enklere og sikrere. Derfor kan du, som kunde, nyte godt av alle våre fordeler når du besøker en av våre avdelinger.

Steinsprut? Kostnadsfri reparasjon av bilglass

Har du fått skade etter steinsprut i frontrute – og har hel-eller delkasko – er reparasjon av bilglass kostnadsfritt, uansett forsikringsselskap. Selv en liten skade etter steinsprut kan fort utvikle seg til en sprekk i en frontrute, så det er viktig å få utbedret en steinsprutskade så raskt som mulig.

Les mer

Skifte og kalibrering av bilglass

I Hurtigruta Carglass® bruker vi kun bilglass produsert ifølge OEM-standarder – bilglass som leveres direkte fra bilprodusentenes egen leverandør. Kalibrering av nytt bilglass utføres på alle merker og modeller.

Les mer

Vi ordner alt med forsikring – ved reparasjon eller skifte av bilglass

Ved skade på bilglass ordner vi alt nødvendig papirarbeid med forsikringsselskapet ditt. Du trenger ikke å kontakte disse – verken når du får gjennomført en kostnadsfri reparasjon etter steinsprutskade, eller ved skifte av bilglass (egenandel som regel kr. 2000,-)

Les mer

Gratis lånebil ved skifte av bilglass

Ved skifte av bilglass og kalibrering av systemene, tar arbeidet litt lengre tid enn f.eks. reparasjon av steinsprutskade. I tilfellene der vi må skifte bilglass, gir vi deg gratis lånebil etter avtale – slik at du likevel kan utnytte tiden godt.

Hurtigruta Carglass® Spylervæskeavtale

Hurtigruta Carglass® Spylervæskeavtale bidrar til klar sikt og trygg kjøring, og du kan etterfylle spylervæske (maks 4 liter pr. fylling) så ofte du vil – på hvilken som helst av våre avdelinger i Norge i et helt år. Registrer deg enkelt her.

Les mer om spylervæskeavtalen her

OM OSS

SOSIALE MEDIER

KONTAKT OSS

TJENESTER

Navn:
HURTIGRUTA CARGLASS
Adresse:
Skrubbedalsveien 1
Postnr/sted
4848 Arendal
Tlf
987 09500
URL