Agdersveis – ØIF Arendal

AGDERSVEIS

Har du et behov, finner vi løsningene sammen!

Agdersveis er en kompetansebedrift med høy fokus på kvalitet, konkurransedyktige priser og stor leveringsdyktighet. Det gjør oss til en langsiktig og lønnsom samarbeidspartner for bedrifter både innen offshore-, skip- og landbasert industri.

MEKANISKE TJENESTER

Søker din bedrift en solid og dyktig mekanisk underleverandør? Vi påtar oss allsidige mekaniske produksjonsoppdrag til konkurransedyktige priser og høy kvalitet ved vårt verksted i Arendal og vår moderne datterbedrift i Litauen.Vi har alltid hatt evnen til å ”kaste oss rundt” ved hasteoppdrag, og kan tilby svært korte leveringstider der det er behov for det.

Vi leverer både standardprodukter og skreddersøm til markedet, og kan også bistå i utviklingsprosessen fram mot et ferdig produkt.

Fellesnevneren for våre produkter, er at både funksjonalitet og design blir ivaretatt på beste måte av erfarne og høyt kompetente fagarbeidere og at vi sammen med våre kunder finner de optimale løsningene.

MEKANISK PRODUKSJON I ARENDAL

Vi har en lang og stolt historie med produksjon av mindre stål- og rørutrustningsprodukter fra vårt verksted i Arendal. I samarbeid med våre kunder har vi utviklet, produsert og montert en rekke produkter til industri og privatmarkedet som:

Rekkverk, trapper, mindre stålrammer, fundamenter, plattformer og tanker m.m.
Stålbjelker og konstruksjoner til industrianlegg og bygg
Slitedeler, utstyr og reparasjon av samme til anleggsmaskiner
Reparasjon av kundens produksjons- og driftutstyr
Vi har fremdeles produksjonsfasiliteter i Arendel, men som en konsekvens av kostnadsnivået i Norge blir mesteparten av våre produkter produsert av vår datterbedrift i Litauen.

MEKANISK PRODUKSJON I LITAUEN

Vår datterbedrift i Litauen har en meget velutrustet maskinpark for dreiing, fresing, boring, brenning, plate- og sveisarbeid, samt tilgang på varmegalvanisering. Vår bedrift i Litauen har bygget opp en kompetanse på produksjons- og logistikksystemer som tilfredsstiller de strengeste krav til kvalitetssikring og logistikk, og kan levere allsidige produkter til svært konkurransedyktige priser.

UTLEIE AV FAGPERSONELL

 • Sveisere
 • Platearbeidere
 • Industrirørleggere og mekanikere
 • Formenn og arbeidende baser i alle fag

Søker din bedrift faglært arbeidskraft til offshore-, skip- eller landbaserte produksjonsoppdrag? Da kan vi hjelpe deg!

Vi leier ut kvalifisert personell til sveise-, plate-, rør- og mekaniske produksjonsoppdrag, og mange av våre medarbeidere har offshore sikkerhetskurs og erfaring fra arbeid offshore.
Vi er registrert hos Arbeidstilsynet som et bemanningsforetak.

Mange av våre kunder har et variert behov for fagpersonell i forhold til oppdragsmengde, og har funnet det både trygt og lønnsomt å inngå en avtale med oss. Vi sørger for at du får tilført akkurat den kompetansen du trenger – når du trenger den!

TJENESTER OG BETINGELSER

 • Vi leier ut fagpersonell basert på avtalt pris pr. utført arbeidstime
 • Vi kan konkurrere på pris, kvalitet, effektivitet og arbeidsmoral
 • Hele arbeidslag med arbeidende bas eller en enkel arbeider? Valget er ditt!
 • Vi ”snur oss på hælen” og mobiliserer fagpersonell når som helst – hvor som helst – med rett person til rett tid
 • Vi hjelper ved prosjekt eller sesongsvingninger både ved korte og langsiktige behov
 • Den du leier er ansatt hos oss
 • Vi tar det fulle arbeidsgiveransvaret og merarbeidet det skaper
 • En ansettelse tar tid – innleid kan du få i morgen
 • Vi har ordnede lønns- og reisebetingelser og god administrativ oppfølging
 • Vi kjenner lovverket og har godt samarbeid med offentlige myndigheter bl.a. for fritak av alle kunder for solidaransvar for skatter og avgifter
 • Vi holder arbeidsklær, sikkerhetsutstyr og håndverktøy
 • Våre ansatte utviser stor fleksibilitet og arbeider etter de arbeidsordninger kunden ønsker
 • Våre ansatte er medlemmer i Norsk Jern og Metallarbeiderforbund / Fellerforbundet
 • Vi er stolte av våre medarbeidere, har et engasjert forhold til deres ve og vel og følger dem opp på kundens arbeidsplass. Vi utnevner en erfaren kontaktmann på oppdrag med flere ansatte.

OM OSS

Gjennom snart 50 år har Agdersveis tilbydt mekaniske tjenester til industrien, både landbasert og offshore. Parallelt som behovene har endret seg i markedet, har vi tilpasset våre tjenester og utviklet oss sammen med våre kunder.Utleie av kompetanse, er et resultat av denne tilpasningen. Vi sørger for rett mann på rett plass, og utgjør således en viktig ressurs for våre kunder.

Ved å knytte til oss denne fagkunnskapen i markedet, har det samtidig tilført oss unik kompetanse i vår produksjonslinje – både lokalt og ved vår moderne fabrikk i Litauen. Det gjør at vi kan skreddersy løsninger for våre kunder på kort varsel.

I sum har dette gjort oss til en naturlig og langsiktig samarbeidspartner for en rekke anerkjente selskaper, både ved å levere kvalifisert kompetanse og mekaniske tjenester.

HMS er en naturlig og godt innarbeidet del av bedriftskulturen, og vi jobber alltid etter en visjon om null skader på personell og materiell. I tillegg er vi opptatt av miljøet i alt vi foretar oss.