Master Menswear – ØIF Arendal

Hos Master i Havnegaten er service integrert og kvalitet garantert. Den frittstående klesbutikken velger sine leverandører og klesmerker med omhu, og ut fra lang erfaring. Tidløst klesdesign og aktuell mote er i skjønn forening. Vareutvalget er stort, og de veletablerte klesmerkene mange.

Master er også butikken man går til når det er tid for dress og pentøy. Her får man antrekk med høy kvalitet i ullstoff, søm og detaljer, og et stort tilbehør av skjorter, slips, tversoversløyfer og mansjetter. Sortimentet er utsøkt, med dresser i alle farger og størrelser, blant annet med stoff fra Morzotti, en av verdens største stoffleverandører. Frislid er et velkjent norsk merke, Cavalier er «made in Sweden». Roccovero ivaretar norsk skreddertradisjon med sammenhengende produksjon fra 1936. Hovedkontoret er i opprinnelsesstedet Olden i Stryn.  

Butikkdriverne Svein Braatlund og Carl Carlsen kan også tilby spesialtilpasning av dresser. Sammen med den dyktige syersken Anita Viola Flood kan Master både gjøre mindre justeringer, som opplegg av ermer og buksebein, og større tilpasninger som skjevhet i ryggen eller ulik skulderhøyde.

Master Menswear står for lang erfaring, topp kvalitet og flott design. Som sagt: Hos Braatlund og Carlsen blir kunden godt ivaretatt, velkledd og i godt humør. Det er gøy å selge kvalitetsklær.

Navn:
Master Menswear
Adresse:
Havnegata 3
Postnr/sted
Arendal
Tlf
920 63 402