Knowit – ØIF Arendal

Om oss

Vår visjon

Vi skaper et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon.

Vår forretningsidé

Ved å kombinere strategisk evne med lidenskap for teknologi og kreative løsninger skaper vi digitale muligheter og langsiktig verdi.

Våre verdiord

  • Vi er hyggelige
  • Vi er nære og tilgjengelige
  • Vi brenner for innovasjon

Knowit AB (publ) er et konsulentselskap som, i den stadig raskere digitaliseringen, skaper unike kundeverdier gjennom å tilby grenseoverskridende leveranser fra de tre forretningsområdene Experience, Insight og Solutions. Det er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT som skiller oss fra andre konsulentfirmaer. Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens forretninger, høy spesialistkompetanse og en vilje til å utvikles kontinuerlig. Knowit ble etablert i 1990 og har i dag ca. 2000 ansatte på 14 kontorer i Sverige, seks i Norge samt ett i Danmark, Finland og Tyskland. Knowit AB (publ) er notert på den Nordiska Börsen i Stockholm.

Tre forretningsområder

Forretningsområdet Knowit Experience blir beskrevet som Nordens ledende kommunikasjons- og teknologibyrå med virksomhet i fire land. Gjennom rettet digitalt nærvær og berikende brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier, hjelper vi selskaper, organisasjoner og andre virksomheter å nå sine forretningskritiske mål.

Knowit Insight er vi nærmere 300 management-konsulenter, og dermed et av de sterkeste kompetansemiljøene på digital transformasjon i Norden. Vi er spesialister, og hjelper våre kunder med å utvikle og forsterke egenskaper vi mener er avgjørende for fremgangsrike organisasjoner fremover.

Knowit Solutions hjelper bedrifter og organisasjoner å utvikle sine virksomheter gjennom ulike IT-løsninger. Vi tilbyr spisskompetanse i alle deler av systemutviklingsprosessen – fra idé, arkitektur og prosjektstyring til systemutvikling, implementering, test og sikkerhet.

Finans, bedriftsledelse og presse

Informasjon for presse og om Knowits finansielle opplysninger, bedriftsledelse og aksjer finner du her: Investor Relations.