Inventum Sør P.M.Danielsen Kontorutstyr A/S – ØIF Arendal

Inventum Sør, P.M.Danielsen Kontorutstyr AS er en av Sørlandets ledende leverandører av kontormøbler, kontormaskiner, datautstyr og kontorrekvisita til næringsliv og offentlig sektor. Vi har avdelinger i Arendal og Kristiansand.

Eierskapet er 100 % lokalt forankret ved at 5 ansatte, Morten Angvoll, Øyvind Olsen, Svein Roger Omdal, Roger Ribe og Frode Zaar, sammen med Per Michael Danielsen og Otto Knudsen eier 100% av selskapet gjennom PMD Holding AS.

Selskapet fusjonerte i 2008 med Kontorbørsen AS, og er nå en betydelig leverandør med over kr.55 mill. i omsetning.

Vi opplever sterk vekst og fremgang og vil forsterke vår ambisjon om å tilfredsstille kundenes behov med høy kompetanse og kvalitet og topp service. Med dette som hovedmål vil vi bli den ledende leverandør av kontorutstyr på Sørlandet.

Våre kunder omfatter alt fra småbedrifter til store produksjonsbedrifter, rederier, de fleste kommuner i Aust-Agder, samt Aust-Agder Fylkeskommune.

Vi kan tilby løsninger med kvalitetsprodukter som tilfredsstiller de fleste behov og vi kan skreddersy den optimale løsning hvis dette er ønskelig.

Vårt produktspekter omfatter:
Møbler/interiør
Kopi- og Kontormaskiner
Datautstyr Post- og Papirbehandling
Audiovisuelle hjelpemidler
Kontorrekvisita
Utstyr for Arkiv/Lager og Brannsikring

Inventum Sør, P.M.Danielsen Kontorutstyr AS er medlem i Inventum AS som er en profesjonell og landsdekkende kjede for kontorbransjen. Kjedetilslutningen bidrar til ytterligere å styrke vår kompetanse, og ikke minst: Den sikrer deg som kunde, markedets gunstigste priser på grunn av felles innkjøp fra anerkjente leverandører.

Inventum Sør P.M.Danielsen Kontorutstyr as

Avdeling Arendal
Åsbieveien 5 Stoa
4848 Arendal
Tlf 37 07 60 00 / Faks 37 07 60 01
E-post post@pmdanielsen.no Åpningstider Man – Fre 08 – 16
Avdeling Kristiansand
Travparkveien 28
4636 KRISTIANSAND
Tlf 38 01 93 00
E-post post@pmdanielsen.no Åpningstider Man – Fre 08 – 16
Navn:
PM I Danielsen
Adresse:
Åsbieveien 5 Stoa
Postnr/sted
4848 Arendal
Tlf
37 07 60 00