Hvem er vi?

INTUY er en av norges ledende aktører på løsningssalg og nettverksintegrasjoner innen fagfeltene AV og videokonferanse. INTUY  er en solid og uavhengig leverandør med lang erfaring på AV-installasjoner med spisskompetanse på videokonferanseinstallasjoner. Vi har kontorer i Oslo, Tromsø og Stavanger. Vi vektlegger kompetanse og har derfor dyktige teknikere i vår stab. Vi er en positiv og engasjert gjeng med glimt i øyet. Vi har deg som kunde i fokus. Dine behov er vår hverdag og faglige utfordring. Uansett behov, skreddersøm eller en enkel enhet, vi er her for å hjelpe deg. Lykkes du, lykkes vi!

Hva gjør vi?

Du som kunde har ulike behov. I hvert enkelt tilfelle gjør vi vårt ytterste for å levere den løsningen du har behov for, verken mer eller mindre! Gjennom tett dialog kommer vi sammen frem til den løsningen og de funksjonene dere ønsker i deres møterom. Vi har dyktige og kunnskapsrike fagfolk på salg og teknisk, noe som kvalitetssikrer våre løsninger, før de leveres til deg som kunde. Vi følger deg alle steg på veien, mot en mer effektiv arbeidshverdag.

Les gjerne mer om hvordan våre kunder lykkes med løsninger fra oss. Våre referanser uttaler seg HER.

Hvorfor velge oss?

Tyngde og bredde, i tillegg til lang erfaring og riktig kompetanse på mange ulike områder, gjør oss til en ledende aktør du kan stole på. Du som kunde er vårt fokus og det er viktig for oss å levere en løsning du lykkes med!

Vil du ha en leverandør som setter deg først?

Navn:
Intuy
Adresse:
Auglendsmyrå 8
Postnr/sted
4016 Stavanger
Tlf
+47 400 00 785