Bosvik – ØIF Arendal

Vi arbeider med spesialinteriør under slagordet «fleksibilitet som standard»

Bosvik AS er i dag med sin kompetanse og erfaring blant Norges ledende virksomheter innen møbel- og innredningsproduksjon.

Vi er den største på produksjon av glassvegger med heltre profiler.
Vi mener også å være den beste når det kommer til de riktig store prosjektene!

KONTAKT OSS

Historien om Bosvik AS

Bosvik AS ble grunnlagt i 1949 og var i lang tid en stor leverandør av innredninger og utstyr til lystbåtindustrien. Senere ble det nødvendig å se på andre produktsegmenter, og innredning av kontorer med glassvegger og spesialmøbler tok etter hvert over og utgjorde en stadig større andel av omsetningen.

I dag leverer vår mekaniske avdeling fortsatt til båtindustrien innen vårt sortiment av styringer, ror, flaggstenger m.m. Den samme avdelingen har også gjort det mulig for Bosvik AS å ta frem spesielle produkter i stål til innredningsprosjekter, og ikke minst, gitt bedriften en sjelden kapasitet til å ta frem prototyper og prøveserier.

Bosvik AS er i dag med sin kompetanse og erfaring blant Norges ledende virksomheter innen møbel- og innredningsproduksjon. Vi er den største på produksjon av glassvegger med heltre profiler. Vi mener å være den beste når det kommer til de riktig store prosjektene!

Bosvik er i dag en del av Otterlei Group, og er søsterselskap til blant annet Norac AS, Adax AS, Norac Badekabiner AS og Agdersveis AS.

Styret i Bosvik AS

Styrets leder: Jan Sigurd Otterlei
Styremedlemmer: Lars Gunnar Otterlei og Rune Aarrestad
Daglig leder: Frode Bjørntvedt

URL