Nærbø-ØIF Arendal Elite, Skjærgårdslekene > Kamprapport – ØIF Arendal

Nærbø-ØIF Arendal Elite, Skjærgårdslekene > Kamprapport

Solid seier med 30-24 etter 13-13 til pause.

En virkelig solid periode med godt forsvarsspill i andre omgang var nok til å distansere Nærbø. ØIF Arendal som spilte uten linjespillere i Laurits Rannekleiv og Jesper Munks fravar.

I deres sted vartet allikevel ØIF Arendal opp med en reell trussel fra linaj i selveste Hermann Gabriel Vildalen!

En annen som gjorde sakene sine svært godt i den første oppkjøringskampen var comback målvakten Åsmund Vaaje Strat. Innledningen på kampen var aldeles strålende og kampen i mellom vartet han opp med suverene redninger. Ordentlig morsomt.

Olaf R. Hoffstad fortsetter der han «slapp» i Danmark. Solid. Når godeste Martin Lindell er i sitt lekne håndballhumør, hvem er da bedre? I kampen mot Nærbø var han leken. Og solid bakover.

Morsomt var det også å se Kjetil Åndal få spilletid. Han har virkelig lagt en alen til sin håndball i sommer. Og selv om konkurransen på hans posisjon er beintøff, er det flott å se at Marinko gir han tillit. Og Kjetil svarer meget positivt på den tilliten.

Richard Lindstrøm er solid bakover på 2er plass og en skikkelig trussel fremover med et skuddpotensiale som virkelig pirrer.

Solide Sondre Paulsen og Eirik Heia Pedersen med all sin rutine. Og like så solide Sander L. Simonsen i høyre kant. Det er bare skadene som bekymrer. For skadelisten er langt. Altfor lang.

I midtback er det utrolig spennende å se dynamikken som både Josip Vidovic og Mario Matic har å by på. Det blir utrolig vanskelig for motstanderne å forberede seg i kamper mot ØIF Arendal. Hva får mann? Solide Heia Pedersen, Josip og Sondre? Eller kanskje Hermann, Mario og Richard der bak? Eller kombinasjoner?

Vi gleder oss til sesongen 2019/2020! Dette var en solid fortsettelse på det vi så mot Bjerringbro-Silkeborg i Danmark.