All fellestrening stenges ned frem til og med 25. mars. Dermed må ØIF Arendals spilletropp belage seg på egentrening fremover.

– Vi får ta på oss joggeskoene og trene alternativt. Vi kan ikke gjøre noe som helst med situasjonen, utover å bruke den til fysisk god trening. Umiddelbart er dette utrolig kjedelig, selvsagt, sier kaptein Kristian Rammel til oifarendal.no lørdag ettermiddag.

Kristian Rammel, her fra en styrkeøkt fra sommeren 2020 – året mange håpte ville bli nettopp corona-året i entall. De første månedene i 2021 viser at også 2021 later til å bli et år vi sent vil glemme.

Kriseledelsen i kommunen, kommuneoverlege Helene Rakeie og formannskapet offentliggjorde dyptgripende tiltak etter sistnevntes ekstraordinære krisemøte i ettermiddag. Smittesituasjonen i og rundt Arendal er svært krevende. For ØIF Arendals del betyr dette at spillertroppen ikke kan samles igjen før i slutten av mars.
Seriespillet er som kjent allerede utsatt til etter påske. Rammel sier fjorårets erfaring fra corona-nedstengningen kommer godt med de neste ukene.
-Vi har heldigvis god trening i å trene alternativt etter nedstengningen i fjor, fastslår Rammel.

ØIF Arendal oppfordrer alle til å følge kommunens hjemmeside for informasjon rundt den alvorlige situasjonen vi som lokalsamfunn står i.