To kamper er flyttet, en hjemme- og en bortekamp! – ØIF Arendal

To kamper er flyttet, en hjemme- og en bortekamp!

Som følge av ØIF Arendals Europacupkamp mot tyrkiske Selka Eskiseir Hentbol SK har det blitt endringer i terminlisten. Hjemmekampen mot Halden Topphåndball er flyttet til søndag 30. september. Bortekampen mot Runar er flyttet til onsdag 3. oktober.

ØIF Arendal skal spille 2. runde i Europacupen mot tyrkiske Selka Eskiseir Hentbol SK har medført endel endringer i terminlisten. Følt linken nedenfor, der har du alle kampene som skal spilles i Eliteserien.

Link til ØIF Arendals kamper (merk at her er ikke europacupkampene terminfestet ennå)

Kampene som har blitt flyttet, er hjemmekampen mot Halden Topphåndball som skulle gått onsdag 10. oktober (flyttet til 30. september). Og bortekampen mot IL Runar som skulle gått 7. oktober (flyttet til 3. oktober).

ØIF Arendals Europacupkamper skal spilles som følger:

Lørdag 6. oktober, bortekamp i Tyrkia (tidspunkt ikke bestemt)
Fredag 12. oktober, hjemme i Sparebanken Sør Amfi kl. 19.00